Ravitsemusvalmennus

Meiltä saat myös yksilöllistä ja laadukasta ravitsemusvalmennusta. Ohjaamme rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Valmentajamme ovat yliopistokoulutettuja terveyden ja ravitsemuksen ammattilaisia.

Ravitsemusvalmennuksessa pyritään edistämään vointia, jaksamista, suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Samalla pyritään ehkäisemään erilaisia sairauksia ja terveyttä ja hyvinvointia heikentäviä tilanteita. Ravitsemusvalmennuksen tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaisesti.

Kaipaatko apua esimerkiksi seuraavissa asioissa?

 • Kasvisruokavalio
 • Vatsavaivat
 • Urheiluravitsemus
 • Painonhallinta

Ohjaus suunnitellaan aina vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tilannettasi, ruokailutottumuksiasi ja tavoitteitasi ja teemme yhdessä ravitsemussuunnitelman.  Huomioimme yksilöllisesti ravitsemuksen lisäksi myös muut keskeiset elämäntapoihin liittyvät tekijät, kuten unen, liikunnan ja palautumisen. Saat myös ohjeet ja muut tarvittavat materiaalit itsellesi tapaamisen jälkeen. Voit myös myöhemmin olla tarvittaessa yhteydessä valmentajaasi. Seuranta suunnitellaan yksilöllisesti toiveesi huomioiden, joskus yksikin tapaaminen riittää.

 • Ravitsemusvalmennus (60 min) 119 € (sis. kirjalliset ohjeet ja materiaalit)
  + ensimmäinen seuranta 79,–
  + toinen seuranta 69,–
  + kolmas seuranta 59,–
  + neljäs seuranta 49,–
  + seuraavat seurannat 39,-
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät saavat palveluistamme 15 % alennuksen.

Etävalmennus voidaan toteuttaa toiveittesi ja mahdollisuuksien mukaisesti joko puhelimitse tai tietokoneen välityksellä. FaceTime- , Skype- ja WhatsApp-videopuhelut ovat mahdollisia. Jatkoseuranta voidaan toteuttaa ruokakuvapäiväkirjan, kirjallisen ruokapäiväkirjan, sähköpostiviestittelyn, puheluiden ja/tai videotapaamisten avulla.

Ammattilainen pitää silmällä tilanteesi ja ruokailutottumuksiesi kehittymistä. Lisäksi hän tukee ja auttaa sinua erilaisissa kysymyksissä ja haasteissa. Keskeistä on, että syömisessä voidaan säilyttää nautinto, monipuolisuus ja rento ote, jotta hyvinvointia edistävästä syömisestä tulee sujuva osa arkea. Voit pitää seurannan ajan yhteyttä valmentajaasi yhdessä sovitulla tavalla.

Varaa aika suoraan ajanvarausjärjestelmästämme tai täytä alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä.

Huom! Yhteydenottolomakkeen lähettäminen ei velvoita palvelun ostamiseen.

 

Yhteydenottolomake

*Lue sopimusehdot ja tietosuojakäytännöt tästä.

Asiakkaan kokemus urheilijan ravitsemusvalmennuksesta

IMG_20170131_144648
Toni Ketelä, Sprinttihiihtäjä

” Olin tyytyväinen saamaani ohjaukseen ja sen tuomiin muutoksiin. Ohjausmateriaali oli hyvää, koska on sata muutakin asiaa mitä miettiä, niin tarpeen tullen pystyi vaan sähköpostista lunttaamaan, mikäli esim. FODMAP-ruokavalion perusjutut oli päässyt unohtumaan. Aluksi kävin listan kanssa kaupassa, jotta tuli oikeat tuotteet mukaan. Nopeasti pääsi rutiineihin, jolloin ei enää tarvinnut niin paljon miettiä mitä ostaa.

Voinkin suositella valmennusta myös muille. ”