Moikka!

Olen terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Työskentelen itsenäisenä ammatinharjoittajana Terveystalon, Aavan ja Dextran lääkärikeskuksissa. Yksilövastaanoton lisäksi luennoin ja pidän painonhallintaryhmiä. Vedän myös juoksukursseja eritasoisille kuntoilijoille. Ravitsemuksessa minua erityisesti kiehtovat vatsavaivat, kuten ärtyvä suoli ja tulehdukselliset suolistosairaudet, painonhallinta, liikkujan ravitsemus, kasvisruokavaliot ja metabolinen oireyhtymä. Painonhallinnan psykologia kiehtoo minua kovasti. Painonhallinta-asiakkaiteni kanssa sovellan kognitiivista käyttäytymisterapian oppeja. Kuulun urheiluravitsemuksen asiantuntijaverkostoon ja olenkin pitänyt useita liikuntaravitsemusluentoja aikuis- ja nuorisourheilijoille sekä antanut yksilöohjausta urheilijoille. Aikaisempaa työkokemusta minulla on Keski-Suomen keskussairaalasta sisätautien poliklinikalta ja perusterveydenhuollon yksiköstä sekä Iisalmen Vetrean kuntoutuskeskuksesta.

Ravitsemus vei mukanaan jo yläasteaikoina. Kaikki lähti innostuksesta ruoanlaittoon ja erilaisia raaka-aineita kohtaan. Ruoanlaitto on edelleen pysynyt yhtenä intohimoni kohteena. Toinen syy miksi nykyisin työskentelen ravitsemusterapeuttina on liikuntataustani. Olen harrastanut kilpajuoksua aktiivisesti aina 14-ikävuodesta 2014 kesään asti, jolloin päätin aktiivisen harjoittelun Kuopion Kalevan kisoihin. Tällä hetkellä minua liikuttaa edelleen juoksu ja kuntosali, mutta tilaa ovat vallanneet myös pyöräily ja paritanssi.

Julkaisen sivustolle erityisesti kirjoituksia, videoita ja reseptejä liittyen omiin mielenkiinnon kohteisiini. Lisäksi murramme ravitsemusmyyttejä, tartumme ajankohtaisiin ravitsemusaiheisiin sekä ohjaamme letkeästi kohti ravitsevampaa elämää.

Toivottavasti nautitte kirjoituksistamme!

Terveisin,

Tomi

Yhteystiedot:

Puhelin: 044 295 7742

Sähköposti: tomi.valtanen@ravitsemusvire.fi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s