Toimintaperiaatteet

Hyvällä ravitsemusohjauksella voidaan parhaassa tapauksessa parantaa merkittävästi elämänlaatua, kun sairaudet saadaan mahdollisimman hyvään hallintaan ja kiusalliset vaivat kuriin. Toimintatapamme perustuvat tieteelliseen näyttöön, sillä luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä toimintaperiaatteita.

Lisäksi pyrimme ohjaamaan asiakasta oman itsensä asiantuntijaksi. Lähestymme terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti; usein asiakkaan kanssa keskustellaan ravitsemuksen lisäksi unesta, stressistä, työstä tai opiskelusta, ihmissuhteista, liikunnasta ja iloa tuottavista asioista.  Elämäntapamuutoksiin liittyy myös lähes väistämättä takapakkeja, mutta tavoitteena on löytää ne keinot, joilla takapakeista huolimatta päästään omiin tavoitteisiin.

Omien syömiseen liittyvien vaivojen ja murheiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Yksin ei tarvitse myöskään opetella uutta elämäntapaa esimerkiksi erityisruokavalion, kuten vegaaniruokavalion tai gluteenittoman ruokavalion kanssa. Autamme asiakasta oppimaan tarvittavat tiedot ja taidot, jotta arki erityisruokavalion, uuden ravitsemushoitoa vaativan sairauden tai muun tarvittavan ruokavaliomuutoksen kanssa sujuisi mahdollisimman hyvin.

Asiantuntijamme ovat ystävällisiä, kannustavia ja ymmärtäväisiä. Haluamme nähdä asiakkaiden onnistuvan ja löytävän itsevarmuuden, ilon ja keveyden tekemiseen, oli kyse sitten ateriarytmin harjoittelusta, liikuntaharrastuksesta tai riittävästä levosta ja rentoutumisesta hetkisen arjen keskellä.