Toimintaperiaatteet

Hyvällä ravitsemusohjauksella voidaan parhaassa tapauksessa parantaa merkittävästi elämänlaatua, kun sairaudet saadaan mahdollisimman hyvään hallintaan ja kiusalliset vaivat kuriin. Toimintatapamme perustuvat tieteelliseen näyttöön, sillä luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä toimintaperiaatteita.

Lisäksi pyrimme ohjaamaan asiakasta oman itsensä asiantuntijaksi. Lähestymme terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti; usein asiakkaan kanssa keskustellaan ravitsemuksen lisäksi muun muassa unesta, stressistä, työstä tai opiskelusta, ihmissuhteista ja liikunnasta. Elämäntapamuutoksiin liittyy myös lähes väistämättä takapakkeja, mutta tavoitteena on löytää ne keinot, joilla takapakeista huolimatta päästään tavoitteisiin.

Omien syömiseen liittyvien vaivojen ja murheiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Asiantuntijamme ovat ystävällisiä, kannustavia ja ymmärtäväisiä.  Yksin ei tarvitse myöskään opetella uutta elämäntapaa uuden erityisruokavalion, kuten vegaaniruokavalion tai gluteenittoman ruokavalion kanssa. Autamme asiakasta oppimaan tarvittavat tiedot ja taidot, jotta arki erityisruokavalion, uuden ravitsemushoitoa vaativan sairauden tai muun tarvittavan ruokavaliomuutoksen kanssa sujuisi mahdollisimman helposti, ilolla ja keveästi.