Tietoa yrityksestä

Ravitsemustalo on ravitsemusterapia-, terveys- ja hyvinvointipalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille tarjoava yritys, jonka nimissä toimii tällä hetkellä kolme itsenäistä ammatinharjoittajaa.

Tarjoamme luentoja, koulutuksia, asiantuntijakirjoituksia ja ravitsemusterapia ja -valmennuspalveluita. Pyrimme laajentamaan palveluitamme muihin yrityspalveluihin ja ravitsemukseen liittyviin tuotteisiin. Pyrimme kehittämään myös etäpalvelujamme, sillä teknologian kehitys on mahdollistanut sujuvan vuorovaikutuksen myös verkkovälitteisesti. Tarjoamme palveluitamme ympäri Suomen.

Toimintamme perustuu tutkimusnäyttöön terveyttä ja hyvinvointia edistävästä ravitsemuksesta ja ravitsemukseen vaikuttavista tekijöistä. Meille asiakkaan tyytyväisyys ja palveluiden laatu on tärkeää, joten keräämme asiakkailtamme ja ammatinharjoittajiltamme palautetta, jota käytämme toimintamme kehittämiseen.

Kaikilla ammatinharjoittajillamme on yliopistotason tutkinto terveystieteissä. Osalla heistä on Valviran myöntämä laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ammatillista osaamistamme ja yhteistyötämme muiden ammattilaisten kanssa jotta voimme vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Yrityksemme on rekisteröity kaupparekisteriin nimellä Ravitsemustalo avoin yhtiö (Y-tunnus: 2775167-2).