Tomi Valtanen

Rooli Ravitsemustalossa
Tomi Valtanen on toinen Ravitsemustalon perustajista ja vastaa sen ravitsemusterapia-  ja liikuntaravitsemuspuolesta.
Henkilökuvaus
Tomi Valtanen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hän on toiminut ravitsemusterapeuttina sairaalassa, kuntoutuskeskuksessa ja työterveydessä. Yksilövastaanoton lisäksi Tomi on vetänyt painonhallintaryhmiä ja luentoja muun muassa urheilijoille, vuorotyöntekijöille ja herkkävatsaisille.
Tällä hetkellä Tomi toimii myös ravitsemusterapeuttina Terveystalossa ja opettajana uudessa Itä-Suomen avoimen yliopiston urheiluravitsemusopintojen ja Jyväskylän avoimen yliopiston liikuntaravitsemuskurssilla. Lisäksi Tomi työskentelee ruoansulatuskanavan oireisiin keskittyvän lääkärikeskus Aavan Gastrolääkäreiden Kampin toimipisteessä ravitsemusterapeuttina. Hän on myös asiantuntijana urheiluravitsemuksen asiantuntijaverkostossa.
Ravitsemusohjauksessa Tomilla on kokonaisvaltainen ote. Kestävät muutokset ovat keskiössä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä muutoksia tärkeintä on, että ne ovat asiakkaan näköisiä ja vievät oikeaan suuntaan. Tomin vahvuudet ravitsemuksessa ovat painonhallinta ja syömishäiriöt, ruoansulatuskanavan vaivat (ärtyvä suoli, dyspepsia, refluksi, tulehdukselliset suolistosairaudet, keliakia), urheilijan ravitsemus ja diabetes.

web_L0A7810 (kopio)