Mitä verkkovalmennus pitää sisällään?

  • Verkkovalmennuksen keskiössä on FODMAP-rajoitteinen ruokavalio, joka tutkitusti auttaa 3/4 ärtyvää suolta sairastavaa ja josta on myös selkeää hyötyä ylävatsavaivojen hoidossa. 
  • FODMAP-rajoitteisessa ruokavaliossa rajoitetaan heikosti imeytyviä hiilihydraatteja, joita löytyy monista ruoka-aineista. FODMAP-rajoitteisen ruokavalion toteuttaminen on usein haastavaa ilman asiantuntija-apua, ja voi johtaa ravintoaineiden puutteelliseen saantiin. Valmennuksessa opastamme askel askeleelta FODMAP-ruokavalion noudattamisessa siten, että ruokavalio pysyy mielekkäänä ja kaikkien tarvittavien ravintoaineiden saanti on turvattu.
  • Verkkovalmennuksessa ohjeistetaan myös kuinka toimia, mikäli FODMAP-ruokavaliosta ei ole apua. Valmennukseen on koottu, millä muilla keinoin erilaisia vatsaoireita voidaan rauhoittaa ja suoliston hyvinvointia tukea ruokavalion, elämäntapojen, probioottien ja lisäravinteiden avulla.
  • Lisäksi saat verkkovalmennuksen mukana välipalaideoita ja reseptejä herkkävatsaiselle, runsaasti tuotetietoa sopivista elintarvikkeista, kysy ravitsemusterapeutilta -palstan, suljetun Facebook-ryhmän vertaistukea ja kokemusten vaihtoa varten sekä erilaisia ruokavalion toteuttamista helpottavia apuvälineitä, vinkkejä ja muistilistoja ulkona syömistä ja kauppareissuja varten.